Menu Voorgerechten
Orektika kria (koude voorgerechten) 1. TZATZIKI (Griekse yoghurt met komkommer, kruiden en veel verse knoflook)
2. FETA (Griekse kaas)
3. FETA MOUSSE (licht pikante honing, lauwwarm)
4. CHORIATIKI (de bekende griekse salade)
5. CARPACCIO (dungesneden ossenhaas met een heerlijke dressing)
6. PANTZARIA (rode bieten, olijfolie & knoflook)
7. DAKOS (in de oven gedroogd brood met verse tomaat, ui en feta)
8. PIKILIA (rijk gevarieerde combinatie van koude en warme voorgerechten) Salades (maaltijdsalades) 9. LAMSHAAS (puntjes gebakken, spinazieblad, feta & pecannoten)
10. OSSENHAAS (puntjes gebakken, spinaziblad, mosterd-yoghurt saus) Soep 23. VLEESSOEP (griekse kruiden, groente) Orektika zesta (warme voorgerechten) 11. GLOSSA (gepaneerde zeetongreepjes geserveerd op een bedje sla en mosterdsaus)
12. PITA DIPS (pita brood, 3 verschillende dips)
13. SPANAKOPITA (bladerdeeg gevuld met feta kaas en spinazie)
14. KEFTEDAKIA (gebakken gehaktballetjes met tomatensaus)
15. DOLMADAKIA (gevulde druivenbladeren met rijst, gehakt en mosterdsaus)
16.MANITARIA (champignons, gehakt en gesmolten kaas)
17. SAGANAKI GARIDES (gebakken scampies, bereid in een tomatensaus met veel verse knoflook en gesmolten kaas)
18. SAGANAKI MIDIA (gebakken mosselen, bereid in een tomatensaus met veel verse knoflook en gesmolten kaas)
19. KALAMARIA (krokant gebakken inktvis)
20. GEGRILDE FETA (een combinatie van griekse feta en verse knoflook)
21. COURGETTE (krokant gebakken, tzatziki)
22. BOUREKAKIA (rundvleespasteitjes)
 Extra bijgerechten 24. RIJST
25. KOOLSALADE 26. GRIEKSE PASTA 27. AARDAPPELEN OVEN 28. FRIETJES
29. GIGANTES
30. GYROS
31. PITABROODJES  Sauzen KNOFLOOKSAUS COCKTAILSAUS
TOMATENSAUS
PEPERSAUS
CHAMPIGNONSAUS
Hoofdgerechten
Visgerechten 32. LAVRAKI (gegrilde zeebaarsfilet)
33. GLOSSA (gebakken zeetong
34. GARIDES (gegrilde ongepelde wilde zeegarnalen)
35. XIFIAS (gebakken zeetong)
36. KALAMARIA (gebakken inktvis)
37. SOLOMOS (gegrilde zalm)
38. DIAFORA PSARIA (gebakken inktvis, scampi's, zalm en een sliptongetje) Al deze gerechten worden geserveerd met verse frites, rijst, griekse dorpse gemengde salade en knoflooksaus. Vegetarische gerechten 39. GORTO MOUSAKAS (vegetarische mousakas)
40. KRITHARAKI (griekse pasta, schapenkaas)
41. DIAFORA (aardappelen, Griekse pasta en grote witte bonen) Specialiteiten van het huis 42. BLACK ANGUS RIB EYE (gegrild, aanrader voor iedere liefhebber +/- 350 gr!)
43. SOUFLAKI SPECIAAL (gegrilde varkenshaas aan het spies overgoten met champignonsaus en geserveerd met giros)
44. LINDOS (gegrilde ossenhaas, varkenshaas, kipfilet en champignonsaus)
45. LAMSCARRE (gegrild, zeezout, zwarte peper)
46. MEZES (gebakken varkenshaas, groenten en kruiden, afgeblust met cognac)
47. LAMSHAASJES (pittig gekruid, gyros met pepersaus)
48. BLACK ANGUS (kleine stukjes gegrild +/- 350 gr en pepersaus)
49. OSSENHAAS (gegrild +/- 280 gr, verse groente en champignonsaus)
50. GREEK BURGER (100% rundervleesgehakt, tomaat en tzatziki) Voor onze kleine gasten 51. SOUZOUKI (2 souzoukia, frites, appelmoes en fritessaus)
52. SOUFLAKI (een spiesje varkenshaas)
53. SCHNITZEL (2 schnitzels, frites, appelmoes en fritessaus)
54. GYROS (giros, frites, appelmoes en fritessaus) Samen dineren 55. RHODOS PIATO (2 souzouki, 2 stukjes ossenhaas, 2 souflaki, 2 schnitzels en gyros)
56. KRETA PIATO (frenched lamskoteletjes en gyros)
57. AKROPOLIS PIATO (4 souflaki, gyros)
58. DIAMANTI PIATO (selectie van onze beste vissoorten)
Al deze gerechten worden geserveerd met witte koolsalade, knoflooksaus, verse frites en rijst. Mixed vlees van de grill 59. GYROS (kleine stukjes geroosterd varkensvlees en tzatziki)
60. BIFTEKI (gekruid gehakt, gevuld met schapekaas en giros)
61. PAIDAKIA (frenched lamskoteletjes en giros)
62. KOTTA SOUFLAKI (kip aan het spies en tzatziki)
63. SOUFLAKI (2 stokjes varkensvlees aan het spies, giros en tzatziki)
64. SOUZOUKI (gekruid gehakt met giros en tzatziki)
65. ERMIS (suflaki, kipfilet, schnitzel, giros en tzatziki)
66. JANNIS (schnitzel, lamskoteletje, suflaki, giros en tzatziki)
67. FANIS (black angus beef, lamskotelet, kipfilet en gyros)
68. RHODOS (suzuki, schnitzel, suflaki, ossehaas en giros)
Al deze gerechten worden geserveerd met verse frites, witte koolsalade en knoflooksaus) Traditionele Griekse gerechten 69. MOUSAKA (ovengerecht, bestaande uit gekruid gehakt, aubergines, aardappelen, kaas, overgoten met bechamelsaus, tztziki en rijst)
70. THRAKIOTIKO (typisch grieks gerecht, afkomstig uit Oost-Thraki, bestaande uit kalfsvlees, aubergines, courgettes, tomaten, paprika, aardappelen met speciale griekse kaas eroverheen. Dit gerecht dankt zijn speciale smaak aan de aardewerken pot, waarin het gerecht bereid en geserveerd wordt)
71. STIFADO (traditioneel grieks stoofgerecht bestaande uit lamsvlees bereid met charlotjes en aardappelen uit de oven)
72. PASTITSADA (een geurig gerecht van het eiland Corfou, botermals lamsvlees, gepelde tomaten en griekse kruiden worden gestoofd in een marinade van mavrodaphnewijn en laurierblad, geserveerd met griekse pasta)
Al deze gerechten worden geserveerd met witte koolsalade. Nagerechten KINDERIJS (vanille-ijs met slagroom)
SOUFFLE (een luchtige chocolade cake met een vulling van pure chocolade, een heerlijke verleiding die wordt geseveerd met vanille-ijs)
DAME BLANCHE (vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom)
BAKLAVAS (Grieks traditioneel zoet gebak van bladerdeeg, gevuld met noten en honing, geserveerd met vanille-ijs en slagroom)
GIAOURTI (Griekse yoghurt met honing en walnoten)
OREO TAART (een bodem van chocolade biscuit met daarop een mousse met oreo koek (wordt geserveerd met vanille-ijs)
PRALINE (laagjes luchtige chocoladebiscuit en creme afgewisseld met hele morellen, vanille-ijs en een granituur van zwarte chocolade-glazuur en geraspte pure chocolade)
BROWNIE (de populaire chocolade ervaring, gecombineerd met hele walnoten en vanille-ijs)
GRAND DESSERT (verassingsijs voor twee personen)